FRANS LIST PIANIST, DRIJYOR VA BUYUK KOMPOZITOR - Po’latova To’maris Chori qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolamda Frans Listning hayoti va ijodi va ijodiy faoliyati haqida qisqacha ma’limot berib o’tamiz.