IMOM AL-BUXORIY BUYUK MUXADDIS ALLOMA - X.U.Samatov; Boymurodova Shabnam O‘ktamjonovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada hadis ilmining sultoni Imom Al-Buxoriyning hayoti va ijodi uning ilm yo‘lida qo‘shgan hissasi hamda biz kabi yoshlarga qoldirgan bebaho xazinasi haqida fikr yuritamiz.