SA’D IBN ABU VAQQOSNING ISLOM DUNYOSIDA QOLDIRGAN IZI - X. U. Samatov; Uzoqova Gulnoza Ulug’bek qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Anotatsiya: Ushbu maqola Sa’d ibn Abu Vaqqosning islom diniga behisob hissa qo’shgani, g'oyat jasur, mard inson, mohir mergan bo’lgani maqolada aks ettirilgan.