BOSHLANG’ICH SINFLARDA TOPISHMOQ VA TEZ AYTISHNI O’RGATISH YO’LLARI - Xodjayeva Muazzamxon (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Boshlang'ich sinflarda topishmoq va tez aytishni o'rganishda har bir yo'lning o'ziga xos afzalliklari va foydalari mavjud. O'quvchilarning qiziqishlarini rag'batlantirish, o'zaro hamkorlikni oshirish va tahlil qilish va bayon qilish qobiliyatlarini rivojlantirish asosiy maqsadlar bo'ladi.