O‘RTA OSIYODA BIRINCHI RENESANS DAVRI DAHOLARI HAQIDA - Berdiyev U.B. (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Maqolada IX-XII asrlarda O‘rta Osiyoda birinchi Uyg‘onish davri daholari faoliyati tahlil qilingan.