AXBOROT TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANGAN HOLDA DARS MASHG‘ULOTINI TASHKIL ETISH METODLARI - Nurmamatov Abduqodir Abduqaxxor o’g’li (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Bugungi kunda an’anaviy o‘qitish usullari internet, elektron hisoblash tizimlari va telekommunikatsiya muhitiga asoslangan yangi o‘qitish usullari bilan to‘ldirilmoqda. Internet-texnologiyalari asosidagi tele-ta’lim va masofaviy ta’lim bir qator yangi funksiyalarni bajarishdan tashqari, o‘zaro taqsimlangan hamkorlik, integratsiya, xalqaro Internet tarmog‘iga kirish kabi muayyan tamoyillarni amalda qo‘llashni talab qiladi.