BO’LAJAK MATEMATIKA FANI O’QITUVCHILARINI MATEMATIKA FANIDAN O’ZLASHTIRILISHI QIYIN BO’LGAN MASALALARNI VISUAL O’QITISH METODIKASI (BIRHADLAR VA KO’PHADLAR MISOLIDA) - Zokirova Nargiza Sadriddin qizi; Abduqodirov Elbek Abduvali o’g’li (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Anotatsiya: Ushbu maqolada o’quvchu yshlarni va bo’lajak matematika fani o’qituvchilarini birhadlar va ko’phadlar mavzusidagi qiziqishlari va matematika faniga doir qiziqishlarini oshirish va o’rgatishni osonlashtirish yo’llarini amalga oshirish uchun qo’llanma vazifasini bajaradi. Ko’pxad va birhadlar mavzusini o’rgatish uchun didaktik o’yinlar ham misol sifatida keltirilgan.