JADIDCHILIK FAOLIYATI VA ULARNING NAMOYANDALARI - Misaboyeva Mohinura Baxtiyorovna; Abdullayeva Kamola Sherzod qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotasiya: Ushbu maqolada Turkiston hududida XXasrda paydo boʻlgan jadidchilik harakati va ularning yirik vakillari haqida maʼlumotlar berib oʻtiladi.Jadidlar tomonidan asos solingan maktablar va ularning faoliyati haqida ham qisqacha bayon etilgan.