“DO’STLIK QANDAY BO’LISHI KERAK? “ - Kamalova Mehriban; Murodova Muqaddas Ikromovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya: Do’stlik bu-Olloh tomonidan berilgan eng muqaddas tuyg’udir.Yaxshi va yomon kunda ham yonimizda turadigan,bizni o’zini yaqinidek ko’ra oladigan insondir.