JAMOAT XAVFJAMOAT XAVFSIZLIGI UNIVERSITETIDA TA‘LIM SIFATINI OSHIRISHDA AXBOROT TEXNOLOGIYALARINING AHAMIYATISIZLIGI UNIVERSITETIDA TA‘LIM SIFATINI OSHIRISHDA AXBOROT TEXNOLOGIYALARINING AHAMIYATI - Parsiyev S. S (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya. Maqolada ta’lim jarayonida axborot kommunikatsiya texnologiyalarini qo‘llash orqali ta‘lim sifatini oshirish imkonini beruvchi tavsiyalar ishlab chiqilgan. Ta’lim tizimiga raqamli dasturiy platformalarni joriy etish orqali ijobiy natijalarga erishish omillari batafsil yoritilgan.