XX ASR O ‘ ZBEK TANQIDCHILIGI TARAQQIYOTIDA OZOD SHARAFIDDINOVNING O’RNI - Noryigitova Moxinur; Sultonqulova Feruza (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Anotatsiya: Ushbu maqolada buyuk tanqidchi va iste’dodli ijodkor Ozod Sharafiddinovning hayoti va ijodiga oid ma’lumotlar keltirilgan. Shuningdek adibning tanqidchilikka doir maqolalari haqida qisqacha ma’lumot berib o’tilgan.