МАРКАЗИЙ ОСИЁ ДАВЛАТЛАРИНИНГ ҲАРБИЙ СОҲАДАГИ ҲАМКОРЛИГИГА ОИД (ЎЗБЕКИСТОН ВА ҚОЗОҒИСТОН МИСОЛИДА) - Омонуллаев Бобур (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Аннотация. Мақолада икки давлатнинг ўзаро ҳарбий соҳадаги ҳамкорлиги таҳлил қилинади, ушбу жараёнларнинг тарихи, ривожланиши ва замонавий тенденциялар ёритиб берилади.