BIOLOGIYA DARSLIGI TAHLILI - Abdulhakimova.G.X; Bahromova.F.B (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annatatsiya: O’quvchilarga maktabda biologiya fanidan sifatli, yo’nalgan, tushunarli ta’lim berishda maktab o’quv darsliklarini o’rni ham juda katta. 7-sinf o’quv darsligini 2017-yil nashri bilan 2002-yil nashrlari taqqoslab tahlilli o’rganildi. Annatation: School textbooks have a great role in providing high-quality, targeted and understandable biology education to students at school. The 7th grade textbook was studied analytically by comparing the 2017 edition with the 2002 edition.