JISMONIY TARBIYANING RIVOJLANISH TARIXI - Erdonov Islomiddin Hursandovich (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya:Ushbu maqolada Jismoniy tarbiya fanida rus va yurtimizning olimlari olib borgan tadqiqotlar, maktabda jismoniy tarbiya fani va uni o’tilishi haqida fikrlar keltirilgan.