O’SMIRLIK DAVRIDA YENGIB O’TUVCHI XULQ-ATVORIGA DOIR PSIXOLOGIK XULOSA VA TAVSIYALARNI ISHLAB CHIQISH - Saparova Saboxat Polvonnazarovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Anotatsiya: O’smirlik davrida yuzaga keladigan xulq-atvor, bu davrdagi bolalarda kuzatiladigan holatlar va ota-onalariga tavsiyalar berish haqida ma’lumotlar ushbu maqolada keltirilib o’tilgan.