MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTI TARBIYACHISI SHAXSIGA QO’YILGAN TALABLAR - Norboyeva Xurshida Sulaymon qizi; Abduraxmonova Zuhra Bobirjonova; Xodjanova Surayyo Baxtiyor qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotida tarbiyachi shaxsiga qo’yilgan talablar tarbiyachi vazifalari , masulyatlari, va maktabgacha yoshdagi bolalarni kelajakka yetuk qilib tarbiyalashda tarbiyachi nimalarga e’tibor berishi xaqida so’z yuritiladi.