BOSHLANG’ICH SINF O’QUVCHILARDA DARS O’TISH METODLARINI RIVOJLANTIRISH - Muzafforova Muslima Muzaffarjon qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqola bizga boshlang'ich sinflarda o'quvchilarni darsga qiziqtira olish va yangi maktabga kelgan o'quvchilar bilan qanday ishlash haqida ko'rsatmalarni berib boradi. Yana shuningdek o'qituvchilar orasida kerak bo'ladigan turli usuldagi metodlar bilan ta'minlaydi.