TA’LIM METODLARI - O‘rinboyeva Kumushoy Sultonbek qizi; O‘rmonova Dilfuzaxon Xakimjon qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Ta'lim samaradorligini oshirish maqsadida ta'lim tizimida zamonaviy ta'lim metodlaridan foydalanish, o‘quv jarayonida yakka tartibda, juftlikda, kichik guruhlar va jamoada ishlashni, ilg‘or ta'lim metodlarini amaliyotga joriy qilish hamda pedagogik jarayonga yangicha yondashuvlarga bag'ishlangan.