CHO‘LPON HIKOYALARIDA AYOLLAR OBRAZI - Ganiyeva Barchinoy Komiljon qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya: Maqolada Cho‘lpon hikoyalarida ayollar obrazi tasviri va ana shu davrda ayollarga bo‘lgan munosabat orqali jamiyatdagi illatlarni ochib berish kabi masalalar tahlil qilingan.