KORXONA XARAJATLARI VA FOYDASI - Orolov Nomozbek G’ayrat o’g’li; To’ychiyev Xudoyberdi Vohid o’g'li; Majidov Husan Sodiq og’li (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Ushbu maqolada Korxona xarajatlari to’g’risida tushuncha va ularning tasnifi,foyda va uni shakllantirish manbalari ,Ishlab chiqarish korxonalari faoliyati moddiy va mehnat harajatlari bilan bog’liq ma’lumotlar ,foydani taqsimlash tartibi va uni ko’paytirish yo’llari,Ishlab chiqarish korxonalari mahsulotlarini sotish bilan bog’liq ma’lumotlar keng yoritilgan.