YENGIL ATLETIKA ORQALI TALABALARGA SHAXSIY FAOLIYATINI RIVOJLANTIRISH - Islomov Ilyosjon Isroiljon o‘g‘li (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya:Ushbu maqolada yangil atletika tarbiyasi orqali o’quvchi shaxsi faoliyatini rivojlantirishning dolzarb masalalari ko’rib chiqilgan.