LICHINKA XORDALILAR (UROCHODATA) YOKI QOBIQLILAR KENJA TIPI ASSIDYALILAR (ASCIDAE) SINFI - Odiljonov Boymurod Elmurodjon oʻgʻli; Ortiqova Mukarramxon Nizomiddin qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya:Lichinka xordalilar kenja tipining umumiy tasnifi va sistematikasi. Assidiyalar sinfi vakillari tuzilishi, koʻpayishi, tarqalishi va ularning kelib chiqishi.