COMPARISON OF TEACHING METHODS OF UZBEKISTAN AND CHINA - Sattarova Nafisa Fayulla qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada siz O'zbekiston va Xitoy o'rtasidagi o'qitish usullarining o'zaro bog'liqligi haqida juda ko'p ma'lumotlarni topishingiz mumkin. Shuningdek, ulardan ikkitasi qaysi o'qitish usullaridan foydalanilgani va ular o'quvchilarga qanday qilib mukammal tarzda qo'llanilayotgani ko'rsatilgan.