NEMIS TILI DARSLARIDA IJTIMOIY O’QUV SHAKLLARINI MAQSADLI TADBIQ ETISHDA KOMMUNIKATIV MASHQLAR - Tolipova Shaxloxon Baxromjon qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Ushbu maqolada nemis tili darslarida ijtimoiy o’quv shakllarini maqsadli tadbiq etishda kommunikativ mashq va topshiriqlarning turli xil tiplaridan samarali foydalanish, ularni dars jarayoniga to’g’ri tadbiq etish tahlil qilindi.