INGLIZ TILI MORFOLOGIYASI - M.T.G’apporova; Safarova G. (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya: So’zlar, eng avvalo,anglatgan tushunchalarga ko’ra ma’lum turkumlarga bo’linadi. Tildagi so’zlar bir-biriga nafaqat anglatgan aniq ma’nolari bilan, Grammatik xususiyatlari bilan ham farqlanadi