O’ZBEKISTONDA BANKLAR TIZIMI VA ULARNI RIVOJLANTIRISH TENDENSIYALARI - Shakirova Nigora Axralovna; Abduhamidov Shuxrat Nusratjon o’g’li (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Anotatsiya. Ushbu tezisda O’zbekiston respublikasida banklar tizimi va ularni rivojlantirish uchun nima ishlar qilinmoqda? Markaziy bankning tijorat banklari ustidan nazorati qay darajada kabi savollarga javob olishimiz mumkin.Malumki bank sohasini rivojlantirishda Respublika miqiyosida katta ishlar olib borilmoqda