KONSTITUTSIYA – TINCHLIGIMIZ, ERKINLIGIMIZ HIMOYACHISI - Dadajanov Ruzmat Normatovich (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotasiya: Yangi tahrirdagi konstitutsiya qabul qilinishi munosabati bilan Oʻzbekiston Respublikasining mustaqillik davrida qabul qilgan konstitutsiyasining qisqacha tahlili va amaldagi konstitutsiya bilan ba’zi qiyoslanishlariga to’xtalib o’tilgan.