GEOGRAFIYANI FANINI О‘QITISHDA LOYIHALASH TEXNOLOGIYASIDAN FOYDALANISH TEXNOLOGIYASI: 1-SON 2-TO’PLAM IYUL 2023 yil - O‘zbеkistоn dаvlаt kоnsеrvаtоriyasi huzuridаgi Bоtir Zоkirоv nоmidаgi MESI Tа’lim sifаtini nаzоrаt qilish bo‘limi boshlig‘i, geografiya fanlari nomzodi X.N.Amonov (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Ushbu maqolada geografiyani fanini о‘qitishda loyihalash loyihalash texnologiyasining о‘ziga xos xususiyatlari, qisman izlanishli, ijodiy, ilmiy-tadqiqot xarakteridagi muammolarni loyixalash yо‘llari, o‘quvchilarda ijodiy faoliyat tajribalarini tarkib toptirish, o‘quvchilarning muammolarini hal etish yо‘llarini loyihalash kо‘nikmalari va m ashg‘ulot ishlanmalarini loyihalash bayon qilingan.