OZIQ-OVQAT MAHSULOTINING XAVFSIZLIGINI TA’MINLASHDA SAMARALI YECHIMLAR - Mamadaliyeva Husnida Odiljon qizi; Salim Otajonov (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya: Maqolada oziq–ovqat xavfsizligi muammolari va yechimlarini hal qilish, oziq–ovqat xavfsizligini ta’minlash chora tadbirlarini ishlab chiqish, sabzavotlar va zirovorlarni ishlatish hamda sifatiga zarar yetkazmasdan saqlash kabi masalalarga qaratilgan. Texnologiya dars mashg’ulotlarida o’quvchilarga oziq–ovqat mahsulotlarini sifatini nazorat qilishni va taom tayyorlashda xavfsizligini ta’minlash bo’yicha tavsiyalar ishlab chiqishga qaratilgan.