BOSHLANG’ICH SINF MATEMATIKA DARSLARIDA TIMSS XALQARO BAHOLASH DASTURIGA DOIR TOPSHIRIQLARNI TATBIQ ETISH METODIKASI - Ergasheva Feruzabonu Baxriddinovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya. Ushbu maqolada boshlang`ich sinf "Matematika" darsligidagi mashqlar asosida TIMSS xalqaro baholash dasturlariga tayyorgarlik mashqlari tuzish va amaliyotga joriy etish metodikasi keltirilgan.