BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARINI MUSTAQIL FIKRLASHGA O‘RGATISHDA MODULLI TA‘LIM TEXNOLOGIYASIDAN FOYDALANISH - Norkulova Dilorom Oybekovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya: Maqolada boshlang'ich sinf o’quvchilarini modulli ta’lim texnologiyalardan foydalangan holda mustaqil fikrlashga o’rgatish asoslab berilgan.