O’ZBEKISTON RESPUBLIKASIDA JAMOAT TRANSPORTIDA ELEKTRON TULOV TIZIMINI TAKOMILLASHTIRISH ORQALI TRANSPORT SAMARADORLIGINI OSHIRISH. - Olimov Odil Orif o’g’li; Olimova Shaxlo Pardaboy qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotasiya. Maqolada O’zbekiston Respublikasida jamoat transportida elektron tulov tizimini takomillashtirish orqali transport samaradorligini oshirish usullari hamda vazifalar keltirib o’tilgan. Tizimning avzalliklaridan biri, unda zamonaviy bank kartalari (Uzcard, VISA, Mastercard, UPI, MIR) orqali to‘lovlarni amalga oshirish imkoniyatining yaratilgani hamda rejaga muvofiq, bizning Markazimizga integratsiya qilinishi hisoblanadi.