TARBIYASI QIYIN VA BO`SH O`ZLASHTIRUVCHI O`QUVCHILAR O`QUV-BILUV FAOLIYATI DARAJALARINI TASHXISLASH - Maxanbetov Nurlan Joldasbaevich (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada boshlang’ich sinflarda tarbiyasi og’ir bolalar bilan ishlash samaradorligini oshirish va takomillashtirish. O`quvchilar bilim va ko`nikmalarni to`g`ri va obyektiv tashxislash to’grisida fikr yuritiladi.