BOSHLANG’ICH SINFLARDA IQTIDORLI O’QUVCHILAR BILAN ISHLASHDA INTERFAOL METODLARNING AHAMIYATI - Matjanova Аmangul Janabaevna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Mazkur maqolada ta’lim jarayonida iqtidorli o’quvchilar bilan ishlashda interfaol usullarni qo’llash, ularda intellektual ijodiy salohiyatini rivojlantirishda interfaol metodlarni ahamiyati haqida yoritilgan.