O’Z- O’ZINI TARBIYALASH METODI YORDAMIDA BOSHLANG’ICH SINF O’QUVCHILARIDA BOSHQARUV KO’NIKMASINI SHAKLLANTIRISH . - Umarova Zuxra Аbdiraxmonovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya. Ushbu maqolada boshlang’ich sinf o’quvchilarida o’z- o’zini tarbiyalash metodi yordamida o’z-o’zini boshqaruv ko’nikmalarini hosil qilish haqida ma’lumot berildi.