BOSHLANG`ICH SINFLARDA FILANDIYA TA`LIM TIZIMI: 1-SON 2-TO’PLAM IYUL 2023 yil - Andijon viloyati 31-maktab Boshlangich sinf o`qituvchisi, Kasimova Dildora Bo`riboyevna; Andijon viloyati 31-maktab Boshlangich sinf o`qituvchisi, Dadabolayeva Oqila Saidaliyevna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Ushbu maqolada Fillandiya boshlang’ich ta’lim tizimi jarayoni , O’zbekitsonga Fillandiya ta’limdan qaysi tizimlarni olib kirsak yanada samarali bo’lishi haqida ma’lumotlar berilgan.