TUPROQDAGI SUVNING TARKIBI VA HARAKATI - Xaydarov Mavlonjon; Bozorboyev Shohruxbek; Qodirov Paxlovonjon; Ma'rufjonov Javohirbek (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya: Ushbu tuproqning turlari,tuproqning fizik xossalari,tuproq qatlamlari va qalinligi,tuproqning tarkibi tuproqdagi suv hamda uning tarkibi va harakati haqida ma'lumotlar berilgan.