BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARINING DIQQATINI JALB QILISH - Hasanova Sarvinoz Ilhomjon qizi; Sirojiddinova Sh.S. (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Anotatsiya: ushbu maqolada diqqatini rivojlantirish hamda ular ustida mashqalar bajarish va esda saqlash qobilyatini rivojlantirish haqidagi ustuvor ma'lumotlar beriladi.