MAHALLA INSTITUTINING BOLA RIVOJLANISHIDAGI ROLI - Ergasheva Farangiz Qo’ldoshovna; To’raqulova DilnozaOripovna; Aliyorova Laylo Sherali qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Ushbu maqolada mahalla institutining bola tarbiyasida , rivojlanishidagi o’rni , mahalla sub’ektining o’ziga xos xususiyatlari va o’zbekiston hududida mahalla-larning ijtimoiy hayotdagi vazifalari haqida so’z boradi. Bolaning tarbiyasida mahalla institutlarining, ota- onalarning, oilaning,jamiyatning o’rni haqida yoritib berilgan.