MATEMATIKA FANINING BUGUNGI KUNDAGI AHAMIYATI - ERGASHEVA YULDUZ FAYZIMURATOVNA (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Ushbu maqola inson hayoti davomida o’qigan fanlari juda ham kerak bo’lganidek, matematika fani shu fanlar ichida eng keragi hisoblanadi. Har qanday sarf-xarajat uchun matematika fanining o’rni kata. Jamiyatimizning har qanday harakatlari matematika fani asosida amalga oshiriladi. Maqolada shular haqida so’z boradi.