UMUMIY O‘RTA TA’LIM MAKTABI 5-SINF “ONA TILI” DARSLIGINING UMUMIY MAZMUNIY TAHLILI - O‘rinboyeva Dilfuza Ilhom qizi; Ismoilova Sevara Obidjon qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya. Ushbu maqola umumiy o’rta ta’lim maktablarida 5-sinf o’quvchilari uchun 2020-yilda nashrdan chiqqan “Ona tili” darsligining tahlili berilgan bo’lib, shuningdek, darslikning yutuq va kamchiliklari to’g’risida fikrlar keltirib o’tilgan.