OLIY HARBIY TA’LIM MUASSASALARIDA INGLIZ TILI MASHG‘ULOTLARIDA LOYIHA METODINING O‘RNI - S.S.Mengliyeva (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqola harbiy ta’lim muassasalarida ingliz tili mashg‘ulotlar davomida professor-o‘qituvchilar tomonidan qo‘llanayotgan metodlarning afzal tomonlari va kamchiliklariga bag‘ishlangan bo‘lib muallif tomonidan takomillashgan Loyiha metodining tariflari keng yoritilgan. Ushbu metodlar yordamida kursantlar bilimlarini kengaytirish yuzasidan takliflar muallif tomonidan ilgari surilgan.