FONETIKA BO’LIMINING O’QITILISHI - Xaitboyeva Muazzamxon Mansurbek qizi; Djakbarova Mahliyo (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya: maqolada fonetikani o’qitish orqali o’quvchilarning adabiy talaffuzini shakllantirish, imloviy savodxonlik, mustaqil fikrlash va uni keng ommaga ayta olishkabi fikrlar bayon etilgan. Ona tili darsliklarida fonetikaning o’rni haqida fikr yuritilgan.