MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARNI O’QITISHDA LOHIYA TEXNIKASINI QO’LLASH - Murodova Yulduz (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya. Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarga o’qitishning zamonaviy texnologiyalaridan biri bo’lgan loyiha texnologiyasini qo’llash usullari va uning samarasi tahlil qilingan.