TADBIRKOR VA ISHBILARMONLAR HUQUQ VA MANFAATLARI YANGI KONSTITUTSIYA HIMOYASIDA - Hoshimov O‘tkirbek Hakimjon o‘g‘li; Solimuhammadov Jamshidbek Sohibjon o’gli (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
“Tadbirkorlar huquqlari va qonuniy manfaatlarini ishonchli himoya qilishning zamonaviy sud mexanizmlari, O‘zbekiston tajribasi va xalqaro amaliyot va maqsad ham tegishli tashkilotlar bilan hamkorlikda tadbirkorlar huquqlari va qonuniy manfaatlarining sud orqali samarali himoya qilinishini ta’minlash, milliy qonunchilikni takomillashtirishning dolzarb masalalarini muhokama qilish, xalqaro hamkorlar bilan sohada fikr va tajriba almashish, ilg‘or xalqaro amaliyotdan kelib chiqib qonunchilikni yanada takomillashtirishga qaratilgan taklif va tavsiyalar ishlab chiqishdan iboratdir.