BANK FAOLIYATLARI MOLIYAVIY NATIJALARINING SHAKLLANISHI - Juliboy oʻgʻli Oybek; Doston Qo'nishov Xoljigitovich (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada bank faoliyatlari moliyaviy natijalarining shakllanishi, tijorat banklari foydasining tahlili, bank faoliyati tahlilining asoslari va ahamiyati, bank aktivlaridan samarali foydalanishning tahlil haqida to'liq bayon qilingan.