МАРКАЗИЙ ОСИЁ ДАВЛАТЛАРИГА НИСБАТАН ЭРОН СИЁСАТИ (ТОЖИКИСТОН МИСОЛИДА) - Файзиев Шаҳзод Нормурод ўғли (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Аннотация: Ушбу мақолада бугунги кунда Эрон Ислом Республикаси ташқи сиёсатида Марказий Осиё омилига ушбу соҳада расмий доирада фаолият юритаётган мутахассислар ва мустақил тадқиқот олиб борувчи экспертлар хулосалари асосида баҳо берилади.