PRIVATE ATOMS IN METALS - Adilova Xalida Shamshetdin qızı; Akimbaev Ruslan Farxodovich; O'rinbayev Sharofiddin Maksudbay o'g'li (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Abstract: This article presents about metals and its private atoms.