“ALPOMISH” VA “BEOWULF” DOSTONLARINING O’XSHASH VA FARQLI JIHATLARI - Olimjonova To’lganoy Farhodjon qizi; Qosimova Feruza Xursanali qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya. Ushbu maqolada adabiyotning uzoq tarixga ega ikki turli xalqlarga tegishli dostonlari qiyoslangan holda tahlil qilinadi. Ularning farqli hamda o’xshash tomonlari ko’rib chiqiladi.