HAVO TOMCHI YO`LI ORQALI YUQADIGAN KASALLIKLAR. - Yuldasheva Shaxnoza Avazovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya. Ushbu maqola havo orqali yuqadigan kasalliklarning nozik tomonlarini o'rganadi, birinchi navbatda nafas olish yo'llari infektsiyalariga qaratilgan. Keng qamrovli tadqiqotlar uzatish usullari, profilaktika choralari va mavjud adabiyotlarni tanqidiy tahlil qilishni o'z ichiga oladi. Maqolada havodagi kasalliklarni o'rganishda qo'llaniladigan metodologiyalar, tadqiqotlarning asosiy topilmalari keltirilgan va kelajakdagi tadqiqot yo'nalishlari uchun chuqur munozaralar, oqibatlar va takliflar bilan yakunlanadi.